Morgonkaffe : Bokasso, Koppi

IMG_4520.JPG

Dagens första kopp! Koppis Bokasso från Etiopien, idag brygd i V60 filter med 26 g bönor på 400 g vatten med en bryggtid på tre minuter, varav blomning 30 sekunder. Vattnet var 94 grader varmt.
Egentligen föredrar jag denna i aeropressen, men detta var en typisk V60-morgon. Tycker sötman och det blommiga kommer fram mer i aeropressen, i V60 blir den en smula kryddigare vilket jag var ute efter nu. Smaken blir lite ”svart te” med citrusinslag och ett sublimt chokladavslut. God morgon!

-Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s